Dan v šoli / School Day

Šolski dnevi so zelo pomemben del otrokovega življenja, saj tam preživijo po 7 ur dnevno ali celo več. Starši pa večinoma poslušamo samo zgodbe o sošolcih, nekaj malega o učni snovi in še kakšen drug doživljaj, ki se jih je dotaknil. Ali ne bi bilo lepo, da bi imeli na te pomembne dele otrokovega življenja spomin tudi v obliki fotografij? Fotografij, v katerih so ujeti trenutki njihovega šolskega vsakdana - prijateljstva, igrivost, zavzetost, nagajivost, radovednost … Vse te trenutke lahko v fotografije ujamem tako, da z razredom preživim dan in jih fotografiram na dokumentaren način pri njihovih aktivnostih. To je lahko navaden dan v šoli ali pa dan, ko počnejo nekaj posebnega - športni dan, naravoslovni dan, šola v naravi, podelitve nagrad in priznanj, sodelovanje v kakšnem posebnem projektu, priprave na tekmovanja ipd.

Ponudba


School is an important part of your child’s life. Each child spends more than 7 hours there every day. As parents we learn only about a small part of the experience - a few details about the classmates, some things about the learning material, a fun story. And wouldn’t it be great if we could have some of those moments preserved in photographs showing a school-day in the life of our children. My goal is to spend an entire school-day with a class and capture all the activities in a documentary fashion - all of the friendships, playfulness, struggles and curiosity. It can be any ordinary day or a special occasion - a sports or science day, a competition, special project or a nature trip. 

Šolski dnevi so zelo pomemben del otrokovega življenja, saj tam preživijo po 7 ur dnevno ali celo več. Starši pa večinoma poslušamo samo zgodbe o sošolcih, nekaj malega o učni snovi in še kakšen drug doživljaj, ki se jih je dotaknil. Ali ne bi bilo lepo, da bi imeli na te pomembne dele otrokovega življenja spomin tudi v obliki fotografij? Fotografij, v katerih so ujeti trenutki njihovega šolskega vsakdana - prijateljstva, igrarije, zavzetost, nagajivost, radovednost … Vse te trenutke lahko v fotografije ujamem tako, da z razredom preživim dan in jih fotografiram na dokumentaren način pri njihovih aktivnostih. To je lahko navaden dan v šoli ali pa dan, ko počnejo nekaj posebnega - športni dan, naravoslovni dan, šola v naravi, podelitve nagrad in priznanj, sodelovanje v kakšnem posebnem projektu, priprave na tekmovanja ipd. 

Using Format