Dokumentarna družinska fotografija

Documentary family photography

Pripoved vsakdana je s fotografijami ujeta pripoved, ki oriše naš družinski vsakdan, ki pa je vse prej kot dolgočasen. Kot vemo, so otroci tisti motor, ki nas iz dneva v dan poganja v razpoloženjske in fizične ekstreme. Vse od viška energije, do strašanske utrujenosti, od ponosa in veselja pa vse do razočaranja, žalosti in jeze. Hkrati pa so prav otroci tisti, ki iskreno opazujejo življenje in nas vsak dan s preprostimi domislicami ali dejanji opozarjajo na pomembne stvari v življenju. S svojimi izjavami nas prisilijo, da se ustavimo in izstopimo iz življenjske dirke, se nasmejemo ali pa rečemo, saj res. Na vsakem igrišču, v vsakem domu je mešanica smeha, solz, kričanja, poljubov. Povsod so vzponi in padci, zato je navadno življenje tako lepo in naučimo se sprejemati tudi tisto, kar bi najraje skrili, saj iz tega lahko vedno zraste še kaj lepšega.

GALERIJA   POŠLJI POVPRAŠEVANJE

Mnenja zadovoljnih strank:

"WAAAAAAAAAAW NOROOOOOOO!!! KAKE FOTKE!"...  "To je pa bila ena najboljših naložb ever." ... "Mi grejo kar mravljinci in solze... kok lepo!!!" (Nejc)

"Ko si starejši obžaluješ, da večine stvari nisi dokumentiral, tako in drugače ..." (Babica družine)

It is a story about a “normal” day in your family’s life. And it is far from boring. We all know that children are the ones creating the emotionally and physically challenging situations in our days. From being full of energy to exhaustion, from pure joy to those tougher moments. It is all life - colourful and beautiful. But as the months and years go by the children grow up and the story changes. We can then look back at the pictures with fond memories - if we didn’t forget to take them ;) Thus it is important to take your family pictures (also not to waste the fancy camera you bought ;) ). But it is equally as important to have you as the family photographer on the pictures and give you a day off from carrying around your camera and not being a part of the activities. Anyway you can treat yourself to a professional photographer once every couple of years. You deserve it! Being a parent is a hard job :)

Gallery

Pošlji povpraševanje / send inquiry

Using Format